Doorgaan naar hoofdcontent

Laatste voorbereidingen: morgen zijn we weg!

We hebben een grote mobilhome gehuurd die ons moet begeleiden gedurende onze vierdaagse door ons land. Hij staat op het erf van Dirk Renders. Deze namiddag komt iedereen hier zijn bagage afleveren.
Het weer is het gespreksonderwerp nummer 1. Frank Deboosere heeft ons niet veel goeds beloofd.
Kou, regen en wind. Vooral zondag en maandag ziet het er niet goed uit! IIedereen heeft dus flink wat winterspullen bij. En toch, toch moet die mini-barbeque mee!

Morgenvroeg om 7 uur vertrekken we. De meeste van onze vrouwen rijden mee naar Meersel-Dreef. Is het uit bewondering of uit medelijden. In ieder geval; het zijn onze beste supporters!



Reacties

Populaire posts van deze blog

Dag 3 Anyway the wind blows...

Eerst even dit,  Ik sta wat achter met mijn ritbeschrijvingen maar op een camping is er niet altijd internet. En gisteren, na het magische moment bij de grenspaal was het ook niet echt de moment om te gaan zitten bloggen.

Dag 4. Op zoek naar de grenspaal in torgny!

De nacht heeft ons deugd gedaan. We slapen met z'n allen op een zaaltje van de B&B. De eigenaar voorspelt ons nog een zware dag. Hoeveel hoogtemeters nog, vragen wij. Hmm, toch nog een 1800 meter! We zitten nu echt diep in de Ardennen. De streek is dun bevolkt. het is er armtierig. Kleine boerderijtjes met een dampende mesthoop voor de deur, waarin wat kippen lopen te scharrelen. De route loopt nu via Tellin, Saint-Hubert naar Herbeumont en naar Virton . Om te eindigen in Torgny. onze provincie Luxemburg heeft een ander landschap da de provincie Namen. Minder geaccidenteerd , glooiender en zeker als de zon schijnt (en dat deed ze vandaag!) idylisch en wonderschoon. Echt waar. We zitten allemaal met dikke benen en we moeten nog 110 km. De ervaring heeft ons geleerd dat de parcoursbouwer ons over elke molshoop, elk haast onbegaanbaar pad, elke hindernis die hij kan vinden , stuurt. We weten dus wat ons te wachten staat. Het parcours wordt minder technisch; langere klimmen, la